2019-01-31 23:24:00

Svečanost proglašenja najboljih sportaša Grada Šibenika u 2018. godini

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika u 2018. godini održala se u četvrtak 31. siječnja u HNK u Šibeniku. Proglašeni su i šibenski mladi perspektivni sportaši, njih preko 60, a među njima su i učenici naše škole.

To su veslači Matej Krnić, Sara Slugan, Marta Budimir iz VK Krka, košarkaši OKK Dražen Petrović Martin Klarin, Šimun Dragutin i Filip Begić. Lucija Milković, Franka Čuklin i Ema Branisavljević su perspektivne košarkašice iz ŽKK Šibenik, a Leona Dobra, Eva Kuvač i Ella Lepej iz KK Akademije Anđa Jelavić.

Perspektivni nogometaši iz HNK Šibenik su Diego Sekulić, Kristian Ilić i Bruno Paić, malonogometaši iz MNK Crnica Niko Matić, Filip Vukšić i Marin Muselinović te nogometaši NK Mihovil Duje Baljkas, Ante Vukičević i Marko Ercegović Gracin.

Perspektivne plivačice iz PK Šibenik su Lana Dubravica, Andrija Trutin i Luka Popović te plivači iz PK More Noa Vlahov i Noa Županac.

Perspektivni rukometaši iz RK Adriatic su Frane Sladić, Ivan Skelin i Mate Lugović,  a iz RK Šibenik 2015 Grgur Zlatoper, Ante Poparić-Grgas i Roko Petrović.

Tu su i karataši i karatašice iz KK Šibenik Luca Antunac, Zara Periša i Juraj Škenber te Luka Durbić, Klara Lakoš i Antea Mileta KK Šibenik 1066.

Perspektivni gimnastičari i gimnastičarke iz GK Šibenik-Dalmacija su Sara Gojčeta Miškić, Eva Maria Kalpić i Sara Rošić te Katja Pavasović, Roko i Josipa Zorić iz GK Dišpet.

Perspektivni hrvači iz HK Šibenik su Tena Petr, Marko Klarić i Mate Vudrag.

To su i vaterpolisti iz VK Solaris Roko Barbara, Niko Radovčić i Ivano Pešić.

Daniel Budimir iz BK Fortica perspektivni je biciklist, a perspektivne vaterpolistice iz ŽVK Viktoria su Marce Lovrić-Caparin, Nora Prelević i Iva Plenča.

Perspektivne judoke iz JD Šibenik su Filip Knez, Andrija Vlahov i Matija Iljadica, a perspektivni borci iz TK Juraj Dalmatinac su August Lambaš, Karla Drašković i Xing Yu Chen.

Tu su i stolonotenisači iz STK Šibenik Vito Žmara, Rina Barišić i Šime Klarić, te njihove kole +ge iz STK Zaton Lora Antić i Karmen Gambiroža.

Perspektivne odbojkašice iz ŽOK Šibenik su Ema Erceg, Nika Drmać i Cvita Bujas.

Čestitamo svima na nagradama i priznanjima, a naročito učenicima naše škole.

preuzeto s ŠibenikIn

foto: Petar Zlatoper

foto: Petar Zlatoper

foto: ŠibenikIn


Osnovna škola Jurja Šižgorića Šibenik